Varattavat tilat

Panimoravintola Bruuveri tarjoaa viihtyisän ravintolamiljöön erilaisille tilaisuuksille. Meillä onnistuvat niin kokoukset, koulutukset, asiakastilaisuudet kuin henkilökunnan virkistystapahtumatkin.

Käytännölllisten tilojen, herkullisen ruoan ja onnistuneiden juomavalintojen lisäksi tarjoamme kokousväellenne ammattitaitoisen ja ystävällisen palvelun, joka vapauttaa teidät työskentelemään ja nauttimaan juuri teille sopivalla tavalla.

Panimoravintola Bruuverissa on kaksi tilauskäyttöön soveltuvaa kabinettia. Viihtyisään yläkerran Mallaskabinettiin mahtuu 12 henkilöä, ja se on varustettu videotykillä sekä kannettavalla tietokoneella. Alakerran panimon vieressä on suuri Takkakabinetti, joka soveltuu jopa 100 hengen tilaisuuksiin. Myös Takkakabinetti on varustettu videotykillä.


Mallaskabinetti

Puolipäiväpaketti

Vuokra-aika on enintään 4 tuntia Mallaskabinetissa, hinta 12 hengelle on 150 euroa. Sisältää kokoustilan vuokran, kahvin sekä Bruuverin maittavan buffetlounaan.

Kokopäiväpaketti

Vuokra-aika on enintään 8 tuntia Mallaskabinetissa, hinta 12 hengelle 300 euroa. Sisältää kokoustilan vuokran, kahvin sekä Bruuverin maittavan buffetlounaan.

Bruuverin Bilepaketti

Voit varata Mallaskabinetin itsellesi ja ystävillesi myös ilta-aikaan. Tällöin saatte oman rauhan lisäksi käyttöönne videotykin sekä tarvittaessa kannettavan tietokoneen. Voitte tilata etukäteen iltaruokalistaltamme syötävää. Myyntitakuu on kolmelta tunnilta (esim. klo 18–21 tai 21–24) 150 euroa. Toisin sanoen, kun ostoksenne ylittävät 150 euron, emme peri erillistä tilavuokraa. Varaustilanteesta riippuen kabinetin varausajat ovat neuvoteltavissa.


Takkakabinetti

Bruuverin alakerran Takkakabinetti soveltuu jopa 100 henkilön tilaisuuksille. Myös Takkakabinetti on varustettu videdotykillä. Panimoravintolan henkeä Takkakabinettiin luo tunnelmallisen sisustuksen lisäksi peräseinän ikkunoista avautuva näkymä liivintaskupanimoomme.